20 Kasım 2015 Cuma

Göz makyajımızı Nasıl Temizlesek???

 Diadermine Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyici

Merhaba,,, Bugünkü  ürünümüz uygun fiyatlı ürünler kategorisinde fena bulmadığım bir göz makyajı temizleyicisi... Bir çoğunu denedim aslında hatta tamamdır dediğim ürünüde henüz bulmuş değilim, hep göz çevremin kuruluğundan dolayı  krem ve süt formüllü  temizleyicileri kullanmak istesemde  nedense bunlar bende  temizlemiyomuş hissi uyandırdığından her seferinde su ve yağ karışımlı çift Fazlı ürünlere döndüm.

 Yakın zamanda ise bir süre diadermine kullanıp sonrasında  garnier express göz makyaj temizleyiciyi denedim fakat bitince yine diadermine e dönüş yaptım ikiside birbirine benzeyen fiyatları bile yakın ürünler. fakat  garnier  beni çok uğraştırıyordu özellikle rimel ve eyeliner çıkarmada başarısız  bide üstüne yağ ve su çok çabuk birbirinden ayrılıp habire şişeyi sallamaya neden olunca tekrar diadermine e döndüm ve garnierden sonra oh be dedim.

Ürün özelliklerine baktığımızda;125 ml lik şişemiz mavi ve beyaz görünüyor pembemside bir Kapağı var,  çift Fazlı olduğundan yani yağ ve su ayrı ayrı göründüğünden şişeyi çalkalayarak kullanmamız gerekiyor aynı zamanda kirpik koruyucu bir ürün olduğu yazıyor bir kaç sefer üst üste uygulasam bile kirpiklerimde  herhangi bir dökülme yaratmıyor. Vitamin içerdiği suya dayanıklı makyajı bile temizlediği de söylenmiş temizliyomu evet pamuğa döküp Gözlerimin üstünde biraz bekleyip sonra sildiğimde 2 seferde sonuç hiç de fena değil (bu anlamda garnierden bir kaç kademe önde zaten) Yağlı hissi alması için yinede üzerinden bir makyaj temizleme suyuylada geçiyorum ,belirtmek isterim ki benim göz çevrem biraz kuru bu ürünler dahada kurutuyor ve nemlendirme ihtiyacı duyuyorum.
Lens kullanıcıları için uygun olduğuda Yazılmış, fakat bana kalırsa çıkarılabilir tüm yumuşak lensleri çıkarıp öyle temizlik yapmak daha doğru diye düşünenlerdenim..
 Sonuca gelirsek Ürünle ilgili olumlu olduğu kadar olumsuz yorumlar da okuduğum için olumlu kısmına destek vermek adına tabiki de bende kuruluk dışında herhangi bir olumsuzluk yaratmadığından görüşlerimi paylaşmak istedim.
Bu ürün  performans olarak daha iyisini bulana kadar benim temizleme ürünlerim içinde yer alacak... Performansı fiyatını kaldıracak yüksek fiyatlı  yada , uygun fiyatlı ama çok başarılı yeni bir ürün bulursam bu Yazının Karşılaştırması olarak yazacağım çünkü benim gibi arayışta olanlar varsa belki onlar uğraşmamış olur....
  Bir sonraki üründe görüşürüzzz...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tasarım: Zuri